Zin om te duiken in kleine groepen, met Nederlandse duikleiders vanaf een mooie houten Thaise boot?

Dan ben je op het goede adres bij Impian Divers op Koh Tao? Of je nou een hele duikcursus; een introductie duik of lekker wilt funduiken: dit is allemaal mogelijk bij Impian Divers.

Impian Divers is behalve een duikschool ook een instructeurs opleidingscenter, gevestigd in old town Mae Haad, Koh Tao. We zijn al twee keer genomineerd door het maandblad ‘Duiken’ als beste duikschool van de maand, iets waar we natuurlijk erg trots op zijn en blijven.

We verzorgen alle I.D.D en PADI duikopleidingen.  I.D.D is een Nederlandse duikfederatie, PADI is bekender, maar is slechts een commercieel opleidingssysteem.

Wat je ook kiest, wij als duikteam hechten veel waarde aan individuele aandacht door de groepen klein te houden. Daarom duiken we met 4 duikers per professionele duikleider en handhaven daarnaaast een flexibele en persoonlijke aanpak tijdens het duiken.

Dagelijks kiezen we voor verschillende duiklokaties. Of het nu om een fun-duik gaat of voor een duikcursussen, voor ons geen probleem om een stukje verder naar een van de afgelegen baaien rondom Koh Tao te varen.  Impian Divers staat ook voor lange duiktijden, met een niet al te vroege vertrektijd.

Onze eigen boot word zeer goed onderhouden en we hebben plaatsen gelimiteerd tot 20 duikers om zo de kleine duikschool identiteit te behouden.

Met plezier beantwoorden wij jullie vragen zo snel mogelijk. Dit kan via de email of per telefoon: +66 (0) 77 456 369 // +66 (0) 936 287 472

Tenslotte zijn we erg makkelijk te vinden, want met een paar minuten lopen vanaf de aankomstpier ben je er!

Vanaf de Songserm aankomst pier: ga links tot het einde van de straat, ga rechts bij de Seven/11 en loop 50m omhoog

Vanaf de Lomprayah pier: ga links tot het einde van de straat, ga rechts bij de Seven/11 en loop dezelfde 50m omhoog

Vanaf de Seatran pier: loop schuin over de parkeerplaats richting de Seven/11 ga links af en weer die 50m omhoog

E-mail ons gerust voor vrijblijvende informatie over duiken op Koh Tao,via: e-mail of bel even naar : +66 (0) 77 456 369 // +66 (0) 936 287 472