Onze duikuitrusting wordt dagelijks op eventuele gebreken geinspecteerd en schoon gemaakt. Jaarlijkse onderhoud word uitgevoerd door Aqualung en ScubaPro erkende vaklui. Ook worden onze duikflessen én het vulstation netjes elk jaar geinspecteerd en krijgen ze een complete servicebeurt. We ook zijn een van de weinige op Koh Tao die ook jaarlijks een air-check doet en de boot jaarlijks naar de dok brengt voor onderhoud en inspectie.

De ademhalingsapparaten zijn van Aqualung en ScubPro, mét werkende diepte- en manometers. Trimvesten in allerlei maten van Mares en Aqualung.  Daarnaast hebben we volop diverse maten 3mm natpakken, open hiel en gesloten vinnen, duikbrillen geschikt voor duiken en snorkelen.

Lood en flessen zijn samen met een erkend Coltri vullingstation op de boot te vinden Flessen worden netjes gevuld tot 200 bar en de filter van de compressor word om de 25 uur vervangen.

Allerlei duikartikelen zijn bij duikwinkels om de hoek via ons tegen een20% korting verkrijgbaar. Vraag gewoon je duikleider voor informatie en advies hieromtrent.