Verblijfsmogelijkheden tijdens funduiken en/of duikopleidingen

Je kan  met korting accommodatie bij ons boeken als je  bij ons komt duiken .

We verzoeken wel om tijdig te bevestigen d.m.v een aanbetaling, gezien Koh Tao erg populair is bij reizigers.  Meer informatie hierover sturen we toe  zodra je ons een mailtje gestuurd hebt.

Prijzen zijn vanaf 500 Thai baht voor een 2persoonskamer, met privé douche / toilet en ventilator.

Bij annuleringen hanteren we  de voorwaarden in overleg met de resorts, dus kans is  dat je niet kosteloos eerder kan uitchecken en/of annuleren. Resorts/guesthouse/hostels  zijn niet van Impian Divers.

Neem hierover gerust contact met ons op voor informatie over de diverse mogelijkheden.

Jom Thong Guesthouse- Mae Haad

Jom Thong is onze eerste keuze. Dit  gebouw ligt achter direct achter onze duikschool. Schone, ruime kamers, met een prima bed en privé douche/toilet en een waanzinnig mooi uitzicht over de hele baai vanaf de bovenverdieping. Dus: sunset picture!

Prijzen vanaf 600 – 1,500 Thai baht.

Nadapa Resort – Mae Haad

Dit resort is  rustig gelegen, op een van de weinige ‘vrije’ stukje land die Koh Tao nog rijk is. Een vrij nieuw resort, hele nette kamers met fan.  Enige nadeel is dat de kamers met fan een stapelbed ingericht zijn. Dus niet erg geschikt voor de romantici…

Hun kamers met king size bed, alsmede kamers met airconditiong zijn tegen meerprijs

Prijzen vanaf 700 – 1,800 Thai baht.
Op deze prijzen een 10% korting bij een boeking via Impian Divers.

 

www.nadaparesort.com/accommodation.html

P&N guest house – Mae Haad

Dit guest house is erg charmant en heeft nette kamers voor een geschikte prijs. Sinds de opening hebben vele die een van de 3 cursussen volgen hier fijn geslapen. Op 3min loopafstand van de duikschool en vlakbij leuke Thaise eettentjes, supermarkt en fruitmarkets.

Prijzen vanaf 500 – 900 Thai baht.