Duikcursus Koh Tao Thailand

duikcursus Thailand

Voor een duikcursus in Thailand blijft Koh Tao toch wel een van de beste plekken om een duikopleiding te volgen. Mooi weer, lekker warm water, enorm veel diversiteit aan onderwaterleven en mooie koraaltuinen. Daarnaast is het duiken hier op Koh Tao toegankelijk voor jong en oud en met waarschijnlijk de beste prijzen wereldwijd.

Naast de standaard duikcursussen bieden wij ook een breed scala van vervolg duikcursussen aan, waaronder een 3-tal geweldige speciale arrangementen. Als voorbeeld hebben we de diep 40-; wrak duiker- en de Nitrox specialiteit cursussen gecombineerd.

Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk. Bijvoorbeeld de Nitrox specialiteit kan met elke ander specialiteit gecombineerd worden, zelfs met een standaard duikcursus! Ook is duiken met een Full Face masker mogelijk tijdens meerdere duikcursussen.

Ons cursusaanbod overzicht

Mail ons meer informatie of klik op de foto’s over één of meerdere van onderstaande onvergetelijke duikcursussen op Koh Tao in Thailand !

Starters duikcursussen

De introductie proefduik is erg populair voor diegene die weinig tijd hebben of nog niet zeker weten of duiken wel iets voor hen is. Echter, de meeste die voor het eerst een duikcursus in Thailand maken kiezen meteen voor hun open water duikbrevet. Deze cursus heeft de bedoeling om de basiskennis en vaardigheden van het duiken te leren om daarna wereldwijd te mogen duiken in “open water”, ook wel buitenwater genoemd.

De advanced- en rescue duikcursus hebben als doelstelling om de vaardigheden van je open water cursus verder uit te breiden. Dit doe je door middeel van navigatie technieken en het plannen van diep- & nachtduiken. Tijdens een rescue diver cursus ga je leren om problemen te voorkomen tijdens duiken.

duikcursus in Thailandopen water diveradvanced open waterrescue diver

Beroepsopleidingen

Dit zijn de kaderopleidingen, een vervolgopleiding zodra je een rescue diver duikcursus hebt afgerond.
Gezien de tijdsduur van deze opleidingen zijn het internship opleidingen, dat wilt zeggen gedurende een langere periode dagelijks bij ons dagelijks duiken. Daarnaast ga je leren hoe het reilt en zeilt in een duikschool.

Gap yeardive masterIDCstaff instructeur

Cursussen zonder gebruik duikuitrusting

Tijdens een Free Diver cursus leer je controle over je ademhalings reflexen te controleren. Met de snorkelcursus leer je goed gebruik te maken van je vinnen en zwemtechnieken, en de Snorkel Tour leider is een soort van badmeester cursus, gericht op het toezicht en begeleiden van zwemmers en snorkelaars. De uitrusting kennis specialiteit is voor de duiker die graag weet waarmee zij/hij duikt.

Free Diver cursussnorkel duikerSnorkel Tour Leiderduikcursus Thailand

Specialteiten duikcursussen

Behalve uitdagend en waanzinnig leuk bieden dit soort duikopleidingen je veel meer details, waardoor je kennis over het duiken alleen maar groter wordt. Ook kan je na sommige van deze specialties wereldwijd op nog meer duikplekken gaan duiken.

Peak Performance Buoyancy
duikcursus Thailand
Nacht duiker
zoeken en bergenwrack duiker