Duikmedische vragenlijst

Deelnemersvragenlijst duikmedisch onderzoek

Bekijk deze duikmedische vragenlijst of duikmedisch onderzoek noodzakelijk moet zijn.  Aangezien recreatief duiken en freediving een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid vereisen .

Er zijn een paar medische aandoeningen die gevaarlijk kunnen zijn tijdens het duiken en die hieronder vermeld zijn.    Personen die één van deze aandoeningen hebben, of er vatbaar voor zijn, moeten worden onderzocht door een arts.

Deze duikmedische vragenlijst biedt een basis om te bepalen of er onderzoek nodig is.  Als u zich zorgen maakt over de invloed op het duiken van een aandoening die niet op dit formulier is weergegeven, neem dan contact op met uw arts voordat u gaat duiken. Als u zich ziek voelt, vermijd duiken.

Als u denkt dat u een besmettelijke ziekte hebt, bescherm dan uzelf en anderen door niet deel te nemen aan duikopleidingen of duikactiviteiten. Alle verwijzingen naar “duiken” op dit formulier omvatten zowel recreatief SCUBA (cilinders-) duiken als freediving.

Dit formulier is voornamelijk bedoeld als een eerste medische controle voor nieuwe duikers, maar is ook geschikt voor duikers die een voortgezette duikopleiding volgen.

Aleen als alle eerste 10 vragen met een”nee” beantwoord kunne worden heb je geen doktersverklaring

Beantwoord, voor je veiligheid en die van anderen die met je  kunnen duiken, alle vragen op een eerlijke manier. Dit is ook belangrijk om verzekerd te blijven tijdens je duikopleiding of andere inwater activiteiten bij Impian Divers

duikmedische verklaring
duikmedische verklaring