Duiken met je hele gezin

Duiken voor kinderen is een droom, maar kan extra leuk worden als je samen kunt duiken met je kinderen of als je hele gezin.

Impian Divers Tao helpt graag mee om die droom waar te maken. Zowel voor gezinnen met jonge kinderen als gezinnen met tieners denken we mee over oplossingen op maat.

Wat denk je van een duikcursus exclusief afgestemd op jullie gezin?
Samen les, samen duiken en samen je duikbrevet halen.

Duiken met je hele gezin bij Impian Divers Koh Tao

Nederlandse duikstaf

Omdat wij werken met een vast team Nederlandse duikinstructeurs, zijn begrijpelijke Nederlandstalige cursussen gegarandeerd. Daarbij zijn onze instructeurs uiteraard goed op de hoogte van de specifieke eisen die gesteld worden aan duiken met jongeren en getraind op omgang met deze doelgroep.

Wil je met de familie samen komen duiken, dan verzoeken we jullie om tijdig te reserveren, zodat jullie als gezin bij elkaar kunnen blijven tijdens de duikopleiding. Dit is nog meer van belang in het hoogseizoen juli en augustus; alleen dan kunnen we ook de beschikbaarheid van een op maat gemaakte cursus garanderen.

Ook voor gezinnen waarvan één of meerdere leden al duiken, maar de rest nog niet, verzinnen we oplossingen. Zo denken we mee over opvangmogelijkheden voor jonge kinderen.

We denken met je/jullie mee

We begrijpen ook dat met kinderen niet altijd alles planbaar is. Ouders die zelf wel duiken, maar de kinderen (nog) niet bieden we dan ook flexibiliteit, om het maximale uit de kostbare vakantietijd te halen. 

Duiken voor kinderen of als gezin Impian Divers Koh Tao

Koh Tao

Koh Tao is gemakkelijk te bereiken met de boot vanaf Koh Samui of het vasteland van Thailand.
Kijk even op onze reistips pagina’s

Verblijf

Impian Divers is een inclusieve duikschool.
Lees dus vooral ‘gezin’ in de breedst mogelijk zin; iedereen is welkom bij ons.

Het eiland heeft een groot aanbod aan hotels in alle prijsklassen. Wij kennen de markt en adviseren graag over accommodatie die afgestemd is op jullie wensen. Een gevarieerd restaurantaanbod zorgt er voor dat aan alle eetwensen voldaan kan worden. En als je (even) niet duikt is er voor families genoeg te ontdekken en beleven op Koh Tao.

Op deze link vindt je alles over accommodatie rondom de duikschool en verder op Koh Tao.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons voor vragen en om de mogelijkheden voor jullie duikvakantie te bespreken.