Duiken op Koh Tao: Impian Divers

Kom duiken bij de Nederlandse duikschool op Koh Tao

Welkom bij de énige Nederlandse duikschool op Koh Tao.

Mocht je op vakantie zijn op Koh Tao Thailand, kom dan bij ons een dagje duiken. Echt een avontuur om nooit te vergeten. Met onze eigen boot varen we dagelijks naar de mooiste duiksites van Koh Tao. Je bent bij ons van harte welkom aan boord!

We zijn te vinden in Mae Haad op slechts 2 minuten lopen van de aankomst pier, waar we een full-service duikcentrum hebben.

We bieden naast duikopleidingen ook fun duiken, free diving en snorkelcursus- en trips. Gebruik uitrusting en verzekering zijn bij onze prijzen inbegrepen.

Ondanks vele andere online aanbieders voor Nederlandse duikopleidingen op dit tropische eilandje zijn we toch nog dé enige Nederlandse duikschool.

Echter, mocht je met niet-Nederlanders reizen of deze tijdens je reis ontmoeten: we geven ook les in het Engels, Frans, Duits en Thais.

Natuurlijk zijn we een internationale duikschool, maar gezien de eigenaar en vier kaderleden ook Nederlanders zijn staan we op Koh Tao bekend als de Nederlandse duikschool.

Nederlandse duikschool Koh Tao
Uitrusting Nederlandse duikschool

Veilig en vertrouwd duiken bij een Nederlandse duikschool Koh Tao

Onze duikuitrusting word optimaal onderhouden en onze veiligheidsnormen liggen heel hoog, maar  zonder hierbij het vakantiegevoel bij jullie weg te halen.

Onze Mares en Aqualung uitrusting, Coltri compressor en Catalina duikflessen worden minimaal 1x per visueel geïnspecteerd door een erkend inspectie team hier op Koh Tao.  Met regelmaat krijgen onze  ademtoestellen een 2e onderhoudsbeurt met nieuwe service kits, zodra we 200 gebruikersuren hebben overschreden.

De boot is officieel Thais geregistreerd, dus mét toestemming voor het gebruik voor duikactiviteiten.

Duikschool filosofie

Als duikschool zijn we erg flexibiel ingesteld als het gaat om keuzes van duikplekken en duikplanning.  We kijken graag wat jij als de klant zoekt.

Alle duikcursussen en plezierduiken worden netjes in kleine groepen van maximaal 4 duikers verzorgt.

Daarnaast bieden we voor Koh Tao begrippen lange duiktijden van één uur aan.

Voor veiligheidsredenen we werken niet met freelance duikstaf.

cursisten Nederlandse duikschhol
open water duikbrevet

Eigen boot

Naast een leuke duikshop hebben we een eigen boot, dit om onze unieke identiteit als Nederlandse Koh Tao duikschool te waarborgen.
– Tanks, lood en vulstation aan boord voor maximaal duikplezier.
– Thaise marine goedgekeurd reddingsvesten voor elke passagier inclusief staf.
– 1st aid kit, puur zuurstof en opgeleide staf aan boord.
– Radio, GPS en de Thaise verplichte AIS tracking systeem.

De boot is officieel Thais geregistreerd mét toestemming voor het gebruik voor duikactiviteiten. Aan boord is gratis drinkwater, thee en koffie