Heb je weinig tijd, of weet je nog niet zeker of duiken wel iets voor jou is?

Zolang je gezond bent en tenminste 10 jaar oud bent, is een introductieduik de beste manier om dit uit te vinden.

We bieden de introductieduiken alleen onder het I.D.D. systeem omdat je daardoor beter verzekerd bent én je mag wat dieper als je dit zou willen.

Je instructeur zal je de basisregels, -begrippen en -vaardigheden van het duiken bijbrengen. Dit doen we ‘s-ochtends van 10:00 tot 11:00 uur.  Je moet wel eerst wat papierwerk invullen, medisch gezond zijn en we hebben je paspoortnummer nodig voor de registratie.

Daarna krijg je ruim de tijd om ergens van een lunch te genieten om vervolgens rond 12:00 uur met onze eigen boot richting een mooie baai rondom Koh Tao te varen.  Daar krijg je, na een goede duikbriefing, eerst rustig de tijd om in ondiep water te wennen aan het ademhalen en het omgaan van de druk van water.  Na wat simpele basisoefeningen neemt je instrukteur je mee voor een eerste duik in open water!.

Meestal gaan we voor zo’n introductieduik naar het schitterende eiland Koh Nang Yuan. Mocht je het allemaal leuk vinden kan je voor een extra 700 thai baht een 2e duik maken, of wat sommige doen is doorgaan voor de open water cursus! In dit geval bereken we je alleen de openwater cursus.

Tijdsduur: 1/2 dag
Prijs:        1,500 Thai Baht (2e duik op dezelfde trip is plus 700 Thai baht)

Duiken op volgende dagen zijn 900 Thai baht per duik.