De reddingsduiker cursus

Reddingsduikers leren hoe ze om zich heen moeten kijken en beginnen zich bewust te worden over de veiligheid van andere duikers.
Vaak de voorbereidende stap om met de duikmeesteropleiding te beginnen.

Uiteraard is dit een serieuze cursus, maar het is ook een prettige manier om aan je zelfvertrouwen als duiker te werken.

De reddingsduikercursus bereid je voor hoe je problemen kunt voorkomen, zowel in- als uit het water en hoe je om moet gaan met duikgerelateerde noodgevallen. Gedurende inwater- en theorie sessies, ga je reddingstechnieken beoefenen zoals: zelfredding en duikers-stress, zwemmende en ‘non’-zwemmende reddingstechnieken, hoe te handelen met duikers in paniek, bewusteloze duikers, vermiste duikers enz. enz.

Dit alles afgesloten met een heerlijk meerkeuze examen en een 2 in elkaar overlopende, realistische ‘duikongeluk’ scenario’s.

Alvorens we je kunnen benoemen tot reddingsduiker met je wel een 1st hulp opleiding (EHBO) gedaan hebben, of aan kunnen tonen dat je deze niet langer dan 2 jaar geleden gevolgd hebt.

Bij Impian Divers beschouwen deze cursus als extreem belangrijk want hoe meer informatie je krijgt des te te beter je problemen kan voorkomen.

Bij je cursus zit inbegrepen:
alle lesmateriaal, alle instructie, gratis gebruik complete duikuitrusting en certificatiekosten, 3 nachten accommodatie
Bij I.D.D. opleiding zit ook de Oxygen Provider cursus inbegrepen mét brevet!

Tijdsduur: 3 dagen
Prijs:  9,500 Thai baht voor de I.D.D opleiding  //  10,000 Thai Baht voor PADI cursus