De reddingsduiker cursus

Reddingsduikers leren hoe ze om zich heen moeten kijken en beginnen zich bewust te worden over de veiligheid van andere duikers.
In feite de voorbereidende stap om met de duikmeesteropleiding te beginnen of om je iegen veiligheid tijdens duiken te versterken

Uiteraard is dit een serieuze cursus, maar het is ook een prettige manier om aan je zelfvertrouwen als duiker te werken.

Wij, bij Impian Divers, leren je tijdens de reddingsduikercursus bereid je voor hoe je problemen kunt voorkomen, zowel in- als uit het water en hoe je om moet gaan met duikgerelateerde noodgevallen.

Gedurende inwater- en theorie sessies, ga je reddingstechnieken beoefenen zoals: zelfredding en duikers-stress, zwemmende en ‘non’-zwemmende reddingstechnieken, hoe te handelen met o.a. duikers in paniek; bewusteloze duikers; vermiste duikers .

Echter, na de cursus is het de bedoeling dat je dit ziet aankomen en altijd 1 stap vooruit kan denken, namelijk : anticiperen.

Dit alles afgesloten met een heerlijk meerkeuze examen en een 2 in elkaar overlopende, realistische ‘duikongeluk’ scenario’s.

Alvorens we je kunnen benoemen tot reddingsduiker zal  je wel een EHBO / BHV  gevolgd moeten  hebben, of aan kunnen tonen dat je deze niet langer dan 2 jaar geleden al gevolgd hebt.

Bij Impian Divers beschouwen deze cursus als extreem belangrijk, want hoe meer informatie je krijgt, des te te beter je problemen kan voorkomen.

Bij je cursus zit inbegrepen:
alle lesmateriaal, alle instructie, gebruik complete duikuitrusting en certificatiekosten.

Tijdsduur: 3 dagen
Prijs:  10,000 Thai baht voor de I.D.D opleiding  //  11,000 Thai Baht voor PADI cursus