Specialty duikopleidingen

Iedereen die voor zijn plezier duikt is op zoek naar een andere dimensie. Voor de één is dat het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid, de ander geniet van duiken in een mooie omgeving en de 3e is op zoek naar contact met het duiken en naar de sensatie bij verschillende specialisaties.

Doelstelling

Behalve dus uitdagend en waanzinnig leuk bieden specialisatie cursussen je ook meer theoretische details, waardoor je duiktechnische kennis alleen maar groter wordt en kan je wereldwijd nog meer duikplekken bezoeken.

Deze I.D.D / I.A.D.S specialty duikopleidingen zijn ook opgebouwd uit kennis- en vaardigheidsmodules en worden continu aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen in de duiksport.

specialty duikopleidingen

We hebben enkele specialty duikopleidingen wat logisch voor je bij elkaar gebracht in aantrekkelijk geprijsde pakketten zoals de hele populaire combinatie: Deep 40m; Wreck- & Nitrox Speciality.
Klik op de foto van je specialty interesse voor gedetailleerde informatie:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Nacht.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is opsporen.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is WRECK-1.jpg