Duiken en snorkelen in Thailand: bekijk ons aanbod

Duiken en snorkelen op Koh Tao

Koh Tao is het eiland voor duiken en snorkelen in Thailand. De onderwaterwereld rond het eiland is zo ontzettend mooi. Door de prettige watertemperatuur kom je hier vele verschillende soorten onderwaterdieren tegen.

Het onderwaterleven in de omgeving van dit eiland van Thailand bestaat onder andere uit clownvissen, papegaaivissen, roggen, zeesterren, grote barracuda’s, steenvissen, kogelvissen, koningsmakreel, zeeschildpadden,walvishaai, indrukwekkend koraal en nog veel meer! Tevens is er het scheepswrak de HMS sattakut hier neegelegd, wat het duiken op Koh Tao  een extra leuke dimensie geeft.

duiken en snorkelen Koh Tao Thailand
duiken op Koh Tao

Duikcursus op Koh Tao

Wil je een duikcertificaat behalen? Dan is Koh Tao het eiland om dat te doen! De prijzen van de duikcursussen liggen hier relatief laag, en je kan het bij ons in het Nederlands doen.

En mocht je met niet Nederlanders reizen of deze tegenkomen tijdens je vakantie: we geven ook duikles in ’t Engels. Duits, Frans en Thais.

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van duiken in deze omgeving. Zowel voor de ervaren duikers als duikers in spe is dit gebied een aanrader. Je kunt een duikvakantie boeken en hier een aantal weken verblijven. Op deze manier krijg je duiken goed onder de knie en kan je meerdere duikbrevetten van diverse opleidingssytemen zoals I.D.D Nederland en PADI bij ons volgen.

Info Duikcursussen

Fun duiken op Koh Tao

Elke gecertificeerde duiker, van welke duikorganisatie dan ook, is bij ons welkom voor een fun duiken op Koh Tao.  Fun duiken doen we altijd in groepen van maximaal 4:1, vanaf onze eigen boot met vulstation aan boord.
Maximale duiktijd is 1 uur of 50 bar (of van je buddy)

Duiken met een duikleider is verplicht op Koh Tao. Ons toegewijde duikmeesters zijn ervaren met de lokale duikplekken en staan klaar voor extra assistentie indien gewenst.

Wij vinden elke duikplek mooi op Koh Tao, zolang er maar niet teveel duikers tegelijkertijd zijn.  Daarom varen we regelmatig naar andere plekken, of vertrekken iets later om de massa’s te vermijden.

Info Funduiken
funduikers briefing
snorkelen Koh Tao

Snorkelen op Koh Tao

Maar Koh Tao is ook voor snorkelaars is dit het paradijs op aarde.Wat zo leuk is aan snorkelen rond Koh Tao is dat sommige koraalriffen vanaf het strand te bereiken zijn. Voor slechts 500 Thai baht kan je bij ons mee aan boord tijdens de middagtrip en dan bezoek je 2 mooie snorkellocaties.

Na 22 jaar duikervaring op Koh Tao kennen wij de duiklocaties als geen ander en zoeken we met plezier de meest geschikte plekken voor je uit!

Info Snorkelen

Free diving op Koh Tao

Impian divers biedt ook de beginner  Free Diver cursus aan voor diegene met weinig of geen ervaring met Free Diving, maar we sturen je liever door naar een bevriende freediving school.

Ook kan als Free diver met ons mee  voor Free Dive oefenduiken of gewoon als funduiken.  Enige voorwaarde is dat je uiteraard al een Free Diving brevet hebt en dat je niet de enige bent die gaat freediving.

Info Free Diving
Free Diving